Camping terug op de oude plek!

Goed nieuws! Ook dit jaar is er weer een camping voor Into the Grave! Nog beter nieuws: de camping is op loopafstand van het festival!

We gaan namelijk weer terug naar de 'oude' locatie, nabij het Rengerspark, lokaal ook wel bekend als 'De Bult'. En om meer precies te zijn: op de velden van de kinderboerderij. Dus het wordt een festivalweekend met een stukje natuureducatie!

Op de camping is plek voor tenten. Voor campers is er plek op het naastgelegen parkeerterrein waar een gedeelte worden gereserveerd voor campers. 

Er wordt voorzien in toiletten en douches, en er is een doorlopend aanbod van een (anti-kater) ontbijt, onder meer met eieren van de eigen kippen!

Als je gebruik wil maken van de camping, dan dien je een campingticket te kopen, die zijn er voor 1, 2 of 3 nachten. De camping is open van vrijdagmiddag tot maandagochtend. Als je een camperplek wil, dan dien je naast je campingticket ook een speciaal camperticket te hebben! De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Into the Grave!

Happy camping! En wacht niet te lang want het aantal beschikbare plekken is beperkt en vol is vol!