INTO THE GRAVE VERPLAATST NAAR 10,11,12 JUNI 2022.

Hoewel er dankzij de vaccins een einde van deze nare concert- en festivalloze periode in zicht is, is dit helaas te laat voor Into the Grave.

Ook de regering verwacht dat er na 1 juli weer evenementen kunnen plaatsvinden en heeft daarom een garantiefonds in het leven geroepen voor evenementen die na 1 juli plaatsvinden, zodat organisatoren de voorbereidingen daarvoor kunnen gaan starten zonder financieel risico.

Omdat Into the Grave gepland stond voor 11,12 en 13 juni 2021, vallen wij helaas buiten deze regeling. Gezien de huidige stand van zaken is het financieel gezien onverantwoord om zonder de back-up van zo'n garantiefonds verder te gaan met de organisatie van Into the Grave.
We hebben dan ook besloten om in 2021 geen editie van Into the Grave te organiseren, maar ons volledig te richten om de andere festivals die wij organiseren en waarvan we wel verwachten dat die door kunnen gaan: Dynamo Metalfest op 21 en 22 augustus en Das Oktober metalfest op 2 oktober.

Net als jullie snakken wij naar eindelijk weer een metalfestival, met een dikke moshpit, bier drinken met gelijkgestemden en het ontdekken van nieuwe vette bands. Achter de schermen zijn we met Into The Grave druk bezig om een zo vet mogelijke line-up te maken, waar uiteraard ook bands van de 2020 line-up in zitten. We zullen er alles aan doen om het programma van onze 10e jubileumeditie minimaal net zo vet te laten zijn als dat we hadden gepland. Dit laten we jullie zo gauw als we bands vast hebben liggen, weten.

Gekochte tickets blijven geldig, en we vragen jullie ook om die tickets vast te houden tot de volgende editie. Want als we iedereen zouden moeten betalen dan wordt het een moeilijk verhaal. Als je echt niet kan of wil wachten dan kun je de tickets ook omruilen voor een voucher. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met de mogelijkheden.


Tickets kopen

Via onze ticketpagina wordt je doorverwezen naar de officiƫle ticketwebsite.