Festival info

Hieronder is informatie te vinden over het adres, parkeren & vrijwilligen op ons festival!

Route en parkeren

Het adres is:Oldehoofsterkerkhof, 8911 DE Leeuwarden.
Parkeren: Rengerslaan

Vrijwilliger

We hebben jou nodig!

Om onze evenementen mogelijk te maken zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. We zijn hier dan ook zeer dankbaar voor!
Werk jij graag achter de bar, als artiesten begeleiding of als runner op een festival en hou je van metal?! Meld je dan vandaag nog aan.

Vereisten
Heb je interesse? Houd dan wel rekening met het volgende:
• Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We hebben alleen iets aan mensen waar we van op aan kunnen. Als je jezelf aanmeldt dan wil je je ook inzetten en geef je niet snel op. 
• We werken met flexibele diensten.
• Voor normaal vrijwilligerswerk kennen we geen vergoeding.
• Je krijgt altijd iets leuks. Dit kan een shirt zijn of een ander aandenken.
• Uiteraard zijn we je eeuwig dankbaar.
  
Wil je een van ons worden? Vul dan dit formulier in!
De vrijwilligers handleiding kun je hier vinden

Camping

Alle info vind je hier

JA, er is dit jaar weer een festivalcamping! Niet op 'de Bult', zoals de vorige keren, maar dit jaar is de festivalcamping op citycamping De Wetterpolle. Dit is wel een stukje verder lopen of fietsen dan je gewend was, en daarom is er een pendeldienst van en naar de camping en het festivalterrein.
De tickets werken als volgt:

Een camping ticket kost je €15 per persoon. Het maakt niet uit of je maar 1 nacht slaapt of dat je er alledrie de nachten bent. De camping is geopend van vrijdag 12 uur tot maandag 12 uur.
Parkeren kan natuurlijk niet naast je tent, je kunt bij het terrein uitladen en dan verderop parkeren.
Kom je met een camper/caravan? Dit kan natuurlijk, maar dan komt er een camper/caravan ticket bovenop je camping ticket.
Dit kost je €25. Één camping/caravan ticket is goed voor iedereen in jouw voertuig. Dit natuurlijk alleen als iedereen wel een campingticket per persoon heeft (dus een caravan met 4 personen heeft 1 camperticket en 4 campingtickets nodig).

De camping is dit jaar op een andere plek dan de afgelopen jaren. Het adres wat in de navigatie gezet kan worden is Leeuwarden, Coronaweg 1.

Kom je met openbaar vervoer? Dan zijn de dichstbijzijnde bushaltes de Holwortel, de Jupiterweg en de Zwanebloem. Check www.9292.nl

Wil je meer info over de camping, volg dan de onderstaande link www.citycampingleeuwarden.nl. Eventuele vragen kun je ook daar stellen. Vlak voor het festival krijg je nog een mailing met praktische info over openingstijden, halteplaats van de pendeldienst en het ontbijtmenu van de camping.

Tickets zijn (alleen) te vinden via onze website